ZZP'ers


Welkom beste zzp'er, Ben jij een helpende, helpende plus, verzorgende of verpleegkundige. En ben jij een zelfstandige zonder personeel in de zorg of wil je dat misschien wel heel graag worden? schrijf je dan in bij Zorgbureau Lynaisa.

Veel mensen vinden zzp-er worden nogal eng en een heel groot risico, omdat het allemaal heel onzeker is maar meestal valt dat wel reuze mee.
Daarom willen wij als bemiddelingsbureau jou helpen en ondersteunen waar dat mogelijk is.

- Zo bemiddelen wij voor u naar een geschikte en bijpassende opdrachtgever in heel Nederland.
- Bepaal jij als zzp-er zelf wanneer en waar je wilt werken en hebben wij een groot aanbod van verschillende doelgroepen.

Als zzp-er ben jij je eigen baas. Je bent nooit in dienst van ons. Wij als bemiddelingsbureau bemiddelen alleen tussen jou en de opdrachtgever om zo een mooie opdracht en samenwerking tot stand te krijgen. Jij werkt via ons bij de opdrachtgever en de opdrachtgever betaald jou gewerkte uren dan uit.

Zorgbureau Lynaisa werkt vooral veel via Whatsapp en de mail. Wij sturen dagelijks verschillende overzichten van openstaande diensten bij verschillende instellingen waar jij als zzp-er dan op kan reageren. Wij werken zowel met langdurige, kortdurige als losse diensten.

Onze werkwijze

Wij houden van persoonlijk contact en open communicatie. Wij zijn een bemiddelingsbureau waar openheid en eerlijkheid op nummer 1 staat. Daarom gaat het bij ons als volgt:

- Inschrijven
- Kennismaken + stukken
- Overeenkomst tekenen
- Aan de slag!!!!

Nadat jou inschrijving volledig is afgerond zullen wij met alle liefde en plezier voor jou bemiddelen. Vergeet nooit goed je grenzen aan te geven, jij bepaald wanneer, waar en hoe vaak jij wilt werken. Geef aan welke diensten je fijn vindt of juist niet fijn vindt en wij vinden voor jou een geschikte plek.

Interesse? en kan je niet wachten om te beginnen Bel, mail of meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek.
INLOG ZZP'ER