Voor organisaties


Zorgbureau Lynaisa is een bemiddelingsbureau voor zzp'ers die werkzaam zijn in de zorg. Maar ook voor thuiszorgorganisaties, verzorgingstehuizen en verpleegtehuizen die een tekort hebben aan personeel.

De zorg is een sector die veel kwaliteit en continuïteit nodig heeft. Daarom helpen wij jou graag in tijd van nood. Heb je als organisatie een probleem met jouw personeel of moeite met het opvullen van je diensten of het regelen van vervanging tijdens bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of langdurige ziekte? dan helpen wij jullie graag mee om daar een passende oplossing voor de vinden.

Wij beschikken over een groot aantal groep zzp'ers met verschillende kwaliteiten, niveau's en bevoegdheden. Dit zijn zowel jonge - als oude zorg-professionals vanaf de functie van helpende tot aan gespecialiseerde verpleegkundige. De zzp'ers worden bij ons altijd volledig gescreend en beoordeeld om aan te kunnen tonen dat de zzp'ers die wij aanleveren aan alle gestelde eisen en voorwaarden voldoen.

Tevens werken wij altijd met een motto: AFSPRAAK IS AFSPRAAK dus...Ben je op zoek naar flexibele en vaste zorgverleners voor incidentele, korte of langdurige opdrachten neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

niet alles hoeft alleen, samen bereik je meer!
INLOG ZZP'ER