Over ons


Ik ben Yagenti Summerville en ben een bemiddelingsbureau gestart omdat ik mensen de zorg wil geven zoals ze die verdienen. Wij zijn daarom ook altijd opzoek naar mensen die de zorg verlenen met heel hun hart.


Wij zijn een bemiddelingsbureau waar de kwaliteit van de zorg voorop staat. Wij zijn jong, ambitieus en lekker flexibel waardoor het werken in de zorg een ideale uitdaging is. Wij vinden het daarom belangrijk dat we met een ieder zowel zzp'er als klant nauw samen kunnen werken en altijd gebruik maken van een open communicatie, zodat wij samen de kwaliteit van het geleverde zorg hoog kunnen houden.

Zorgbureau Lynaisa? Wat maakt ons nou zo anders dan de rest?
Wij zijn geïnspireerd geraakt door de visie van de zorg. Wij zijn zelf werkzaam geweest in de zorg en hebben verschillende situaties gezien en meegemaakt. Soms laten mensen hier en daar wat steekjes vallen en die willen wij graag oprapen.
De zorg is een belangrijke sector, omdat mensen die niet meer in staat zijn de zorg voor zichzelf te dragen op ons rekenen. De zorg is net als een baby, het heeft veel aandacht, liefde, regelmaat en respect nodig. Niet iedereen kan dat bieden, en daar willen wij een verandering in brengen.Wij als bemiddelaar

Wij staan voor open communicatie want dat vinden wij belangrijk.
Wij behandelen iedereen hetzelfde want iedereen is gelijk.
Het leveren van goede zorg doen wij alleen op basis van kwaliteit, ongeacht je nationaliteit.
Iedereen heeft zijn eigen talenten en niemand is hetzelfde maar ongeacht dat, hebben we wel allemaal hetzelfde einddoel en dat is de zorgschade zoveel mogelijk beperken.
INLOG ZZP'ER