FAQ


Wacht niet langer en werk samen met ons. Vind hier alle antwoorden op jouw vragen. Sluit je aan bij Zorgbureau Lynaisa om onze cliënten goed te verzorgen en te ontzorgen.

1Ik wil me aansluiten bij Zorgbureau Lynaisa
Vul het inschrijfformulier in. Je werkt al als zzp’er. Je wilt je richten op kwaliteit en je focus leggen op zorg verlenen en je cliënten de tijd te geven die ze verdienen. Dan is Zorgbureau Lynaisa de perfecte match voor jou.
2Ik schrijf me in en dan..
Graag plannen we altijd een persoonlijk gesprek met je in. Tijdens dit gesprek leggen we uit wat Zorgbureau Lynaisa is en wat we voor jou als zzp'er doen. Ook is het mogelijk je tijdens dat gesprek direct in te schrijven. Je krijgt dan direct toegang tot onze online omgeving. Via deze omgeving kun jij belangrijke documenten uploaden en persoonlijke gegevens invoeren en controleren. Zodra deze gegevens compleet zijn kunnen we jou gaan inzetten op zorgvragen.
3Wat voor opdrachten kan ik verwachten
Bij het kennismakingsgesprek krijg je een uitleg over de werkwijze van Zorgbureau Lynaisa. Hier zullen we o.a. uitleggen dat je de opdrachten kan verwachten die jij zelf graag wilt uitvoeren. Zorgbureau Lynaisa bemiddelt voor jou in het vinden van de ideale match tussen jou, de cliënt en/of een zorgorganisatie.
4Hoeveel fee vragen jullie?
Voor het totale Zorgbureau Lynaisa basispakket, bemiddeling en dienstverlening betaal je maandelijks een procentuele fee. Die fee wordt maandelijks berekend over de omzet die jij in die maand gedraaid hebt. Neem voor meer informatie contact op met Zorgbureau Lynaisa.
5Kan ik gelijk aan de slag
Ja je kan gelijk aan de slag, zodra we kennis hebben gemaakt en je inschrijving hebben afgerond.
6Bereikbaarheid Zorgbureau Lynaisa
Zorgbureau Lynaisa is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Tijdens kantooruren kun je Zorgbureau Lynaisa altijd bellen met al je vragen. Buiten kantoortijden zijn wij alleen bereikbaar voor noodgevallen ten aanzien van zorgvragen. Heb je overige vragen over bijvoorbeeld je contracten, administratie, online omgeving dan willen we je vragen deze tijdens kantoortijden te stellen. Op de website kan je de contactgegevens terugvinden.
INLOG ZZP'ER