1. Respect
Zorgbureau Lynaisa verwacht dat alle zzp’ers die werkzaam zijn via ons respectvol met elkaar, de instelling en de cliënten omgaan. Wij accepteren geen discriminatie of agressie op de werkvloer. Respecteer een ander zoals jij wilt dat een ander jou respecteerd.

2. Representatief
Als zzp’ers ben je je eigen maar ook het visitekaartje van zorgbureau Lynaisa. Het is daarom altijd belangrijk om representatief te zijn maar ook over te komen. Hierbij is hygiëne een grote aandachtspunt. Het werken met de ondergenoemde punten hebben wij dus ook liever niet:
• Lange nagels: zorg voor korte, schone en geknipte nagels.
• Geen kunstnagels i.v.m. besmettingsgevaar.
• Het dragen van sieraden (oorbellen, armbanden, ringen en kettingen.
• Draag altijd schoon en gewassen werkkleding.

3. Privacy
Privacy staat voor PRIVE dat wil zeggen dat alle informatie die je te horen krijgt of waar je mee te maken krijgt op je werkplaats het niet toegestaan is deze te delen met derden. Respecteert elkaars privacy zowel die van jezelf als die van de instelling en de cliënt. Het kan wel eens voorkomen dat een cliënt iets met jou deelt uit vertrouwen, beschaam die vertrouwen dan ook niet. Maar bouw het op, en indien nodig overleg je het of neem je passende stappen.

4. Veiligheid
Iedereen kan dingen leren en uitvoeren. Maar het is niet de bedoeling dat iedereen handelingen of dingen uit gaat voeren waar je niet bevoegd of bekwaamd voor ben. Bijv. Verpleegtechnische handelingen mogen alleen uitgevoerd worden als je hiervoor bevoegd en bekwaamd bent. Indien wij er achter komen dat je toch handelingen verricht waar je niet bevoegd of bekwaamd voor bent beëidigen wij per direct de samenwerking.

5. Ziekmelden
Iedereen wordt wel eens ziek en dit is ook niet erg. Maar wij verwachten wel van onze zzp’ers dat ze hun taak serieus nemen. Als je ziek bent of wordt dien je jezelf minimaal 24 uur voor aanvang van je eerst volgende dienst af te melden bij Zorgbureau Lynaisa. Wij geven de afmelding dan door aan de instelling en zoeken dan naar een vervanger.

6. Betalingstermijn
Zorgbureau Lynaisa hanteert een betalingstermijn van maximaal 14 dagen na factuurdatum voor de fee ( zzp’ers). Zorgbureau Lynaisa stuurt maximaal 1 herinnering/aanmaning, indien wij dan nog steeds geen betaling of reactie hebben ontvangen gaan wij over tot een incassoprocedure. Voor organisaties hanteren wij een betalingstermijn van 30 dagen.
INLOG ZZP'ER